ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم

کاهش ۱۸ درصدی مصرف آب کشاورزی در برنامه هفتم

کاهش ۱۸ درصدی مصرف آب کشاورزی در برنامه هفتم سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در توضیح مصوبات امروز کمیسیون به بهره‌وری و استفاده از آب‌های روان و همچنین کاهش ۱۸ درصدی مصرف آب کشاورزی در طول برنامه هفتم توسعه پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه درباره جلسه عصر دوشنبه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه به خبرنگاران گفت: یکی از مسائل اصلی کشور مساله مدیریت منابع آب، پساب و استفاده از این ظرفیت برای تامین مصارف کشاورزی، صنعتی و تامین آب شرب مردم است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم افزود: در این بخش به الزامات دولت برای مدیریت منابع محدود آب از طریق آبخیزداری و آبخوانداری توجه شده است.

وی با بیان اینکه مصرف آب کشور در حوزه کشاورزی بسیار زیاد است، یادآور شد: براساس درخواست دولت که به تصویب کمیسیون رسید مقرر شد، مصرف آب در کشاورزی حدود ۱۸ درصد در طول برنامه هفتم توسعه کاهش پیدا کند تا به حدود ۶۵ میلیارد متر مکعب در سال برسیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: کمیسیون در حوزه پساب و استفاده از گردش آب‌هایی که به مصرف می‌رسد، دو الی سه حکم انضباطی و تشویقی را مدنظر قرار داد.

زنگنه یکی از دلایل عدم سرمایه‌گذاری در حوزه پساب را نبود مشتری برای فعالیت آنها عنوان کرد و گفت: در احکام مربوط به آب موضوع بهره‌وری و استفاده از آب‌های روان را مدنظر قرار داریم و در بخشی دیگر احکام انضباطی را جهت رسیدن به اهداف مورد ذکر پیگیری کردیم.

وی خاطرنشان کرد: به واقع هم حوزه عمران و هم حوزه زیرساخت‌ها در حوزه آب دخیل است، بنابراین امیدواریم این موارد را در برنامه هفتم برطرف کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار